2
1

Despre clinica

Clinica performanta, experienta si dorinta noastra de a va oferi

ceea ce este mai bun se traduc prin profesionalism , siguranta si confort pentru dumneavoastra.

Situata in cadrul complexului Lia Manoliu din Bucuresti, in imediata vecinatate a bazinului de innot olimpic cu acelasi nume, clinica Medsport, rezultatul unui proiect comun romano-german, este un centru chirurgical de inalta performanta. Clinica beneficiaza de doua blocuri operatorii complet utilate.

Serviciul de anestezie-terapie intensiva permite acordarea tuturor tipurilor de anestezie.Intreaga activitate este structurata si se desfasoara dupa reguli si standarde de functionare stricte, siguranta si comfortul dumneavoastra fiind preocuparea intregii clinici. Consultatiile, interventiile si urmarirea postoperatorie se desfasoara in cadrul clinicii.

Implante profil jos0%
Implante profil moderat0%
Implante profil inalt0%
Implante profil anatomic0%

Saloane pre/postoperator, rezerve cu unul, doua, trei paturi, grad ridicat de confort si igena, cabinete de consultatii, sala de tratament,ecograf, sala de intretinere si recuperare medicala, fiziokinetoterapie(electroterapie, ultrasunete, laser terapeutic, magnetodiaflux, ultrascurte.

Contactul cu pacientul este mentinut prin medicul curant, controalele fiind programate dupa un plan personalizat fiecarui caz in parte.

Echipa MedSport

Dr. Ovidiu Grecu

Echipa MedSport

Salon pre/ postoperator

Salon anestezie

Rezerva cu 3 paturi

Programari la numarul : 0731 33 03 62  

 

Adresa: Clinica MedSport
Bvd Maior Coravu nr. 36-38 (Complexul National Lia Manoliu, Bazin Bac)

Suna Acum!
Navigheaza!