2
1

Interventia de marire a sanilor

Augumentarea mamara sau marirea sanilor reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic ce a reusit sa rezolve eficient si sigur una din dorintele majoritatii femeilor: aceea de a avea sani frumos conturati, fermi , de o marime adecvata corpului si propriei imagini despre sine.

Interventia chirurgicala
Augumentarea mamara se realizeaza prin introducerea implantelor sub glanda mamara sau in cazurile in care sanul este foarte slab dezvoltat, sub muschiul pectoral.Accesul se realizeaza printr-o mica incizie plasata strategic astfel incat dupa vindecare cicatricea rezultata sa devina invizibila.Cel mai frecvent implantele se introduc prin santul de sub san sau prin areola mamelonara.Cicatricile rezultate sunt mici(3-4cm)si cu timpul devin greu sesizabile.

IMPORTANT de retinut in cazul maririi sanilor
Prin folosirea implantelor mamare se obtine:
· Marirea volumului sanilor la dimensiunile dorite
· Revenirea sanilor la dimensiunile initiale dupa nastere sau slabire importanta
· Un contur natural si armonios
· Accentuarea fermitatii sanilor
· Rezolvarea asimetriilor de volum
· Cura diverselor grade de ptoza mamara, asociat sau nu cu alte procedee terapeutice.

Planifica-ti operatia de marire a sanilor!

Augumentarea mamara este o interventie de chirurgie estetica si se realizeaza in conditii de programare. Daca va ajuta aveti posibilitatea de a fi insotita de cineva apropiat inainte si dupa operatie. Rezolvati-va problemele curente pentru a beneficia de o perioada relaxanta in timpul recuperarii. Inainte de operatie nu mai mancati si nu mai beti nimic incepand cu ora O.

Implantele mamare folosite pentru marirea sanilor

Implantele mamare sunt disponibile in diverse forme , marimi si tipuri si se folosesc atat in scop estetic(marirea, reconturarea sanilor) cat si reconstructiv.

Implant inflatabil cu ser fiziologic

Implant cu silicon

Implant cu gel coeziv

Suna Acum!
Navigheaza!